KKTC Lüks Araba Kiralama

kibris luks araba kiralama

Kıbrıs’ta üst segment araç kiralayın, lüks ve konforu bir arada yaşayın. Kıbrıs tatilinizde, lüks araçlarımız olan Mercedes, BMW ve SUV arabalarımızı tercih ederek ayrıcalıklı bir seyahat yapabilirsiniz. Bu araçlarımız, filomuzda sayıca çok fazla olmadığından mutlaka rezervasyon yaptırmanızı öneriyoruz. Kiralık lüks aracı dilediğiniz bir Kıbrıs Hotelinden veya direk olarak Ercan Havalimanı’ndan teslim alıp yine dilediğiniz yerde iade edebilirsiniz.

Üst sınıf araçlarımızı şoförlü olarak da kiralayabilirsiniz. 5 kişi ve üzeri kişiler için 8 koltuklu 2016 model Mercedes Vito araçlarımızı da tercih edebilirsiniz. Şoförlü araba kiralama hizmetimiz hakkında detaylı bilgiyi ofislerimizden alabilirsiniz.

Lüks araçlarımızın tümü kaskoludur. Fiyatlar diğer salon araçlara göre biraz daha yüksek olabilir. Bunun nedeni, araçların değerinin yüksek olması, buna bağlı olarak da sigorta ve kasko ücretlerinin yüksek olmasıdır. Araçlar size teslim edilmeden önce hijyenik temizlikleri ve servis bakımları yapılır. Kiralık araç sözleşmesi yapıldıktan sonra size teslim edilir. Teslim esnasında size yol haritası verilir. Dilerseniz günlük 15 TL ekstra ödeyerek şirketimizden navigasyon da talep edebilirsiniz.

KKTC’de minimum oto kiralama süresi 3 gündür. 4 gün ve üzeri kiralama yapıldığı zaman belirli oranda indirim yapılır. Kısa süreli tatil veya iş amaçlı ülkemizi ziyaret eden ziyaretçiler için 1 veya 2 günlük kiralama da yapabiliyoruz. Bu tip kiralamanın maliyeti sigorta şartlarına göre değişim gösterebileceğinden ofislerimizden net fiyatlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kıbrıs lüks oto kiralama rezervasyonu için tıklayınız !

Telif Hakkı © 2024 Trip Rent a Car. Tüm Hakları Saklıdır.
Kıbrıs Oto Kiralama bir Trip Rent a Car markasıdır...
gorunum-tasarim

Kıbrıs Oto kiralama

Kıbrıs rent a car

Kıbrıs Araç kiralama firması. 2016 model lüks kiralık arabalar. Havalimanında ücretsiz teslim oto kiralama.

Rezervasyon : 0533 866 60 60

Kıbrısda araç kiralama için Trip Rent a Car güvencesi ve garantisiyle rahat bir şekilde aracınızı kiralayabilirsiniz.