Kıbrıs Oto Kiralama

anahtarKuzey Kıbrıs oto kiralama şirketimiz, Ercan havalimanı ve KKTC’nin tüm şehirleri ve otellerinde 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Araç kiralayabilmek için geçerli ehliyetinizin olması ve kimliğinizin yanınızda bulunması gerekmektedir. Aynı zamanda 25 yaşını doldurmuş olmak da sigorta şartları açısından önem taşımaktadır.

Kıbrısta oto kiralama hizmeti ada genelinde çok yaygın olarak kullanılmaktadır. Bunun nedeni ise adayı keşfetmenin en kolay ve en ekonomik yol olmasıdır. Araç kiralama sırasında Kıbrıs’ta gezip görebileceğiniz yerlerin adreslerine personelimizin size vereceği KKTC yol haritasında bulabilirsiniz.

Toplu taşımanın çok gelişmiş olmadığı Kıbrıs’ta, taksi fiyatları da çok ucuz değildir. Bu yüzden gerek iş için gerekse tatil için ülkeye gelen turistlerin çoğu oto kiralamayı tercih etmektedir.

Kıbrıs’taki oltellerin çoğu Girne bölgesindedir. Kıbrıs Girne oto kiralama servisimizden faydalanarak, kaldığınız otele kiralık arabanızı isteyebilirsizniz. Otelden bizi direk olarak arayabilir veya resepsiyondan cağrı merkezimizi aramasını talep edebilirsiniz. Kira süresinin bitiminde kiraladığınız aracı dilerseniz otelde, dilerseniz ise Ercan Havalimanında teslim edebilirsiniz. Teslim yeri değişikliklerinde şirketimize bilgi vermeniz gerekmektedir.

Telif Hakkı © 2024 Trip Rent a Car. Tüm Hakları Saklıdır.
Kıbrıs Oto Kiralama bir Trip Rent a Car markasıdır...
gorunum-tasarim

Kıbrıs Oto kiralama

Kıbrıs rent a car

Kıbrıs Araç kiralama firması. 2016 model lüks kiralık arabalar. Havalimanında ücretsiz teslim oto kiralama.

Rezervasyon : 0533 866 60 60

Kıbrısda araç kiralama için Trip Rent a Car güvencesi ve garantisiyle rahat bir şekilde aracınızı kiralayabilirsiniz.